Heartraiders Akatemia avasi ovensa 2017 ja laajennus tehtiin 2019.

750m2 suorakulmion kokoisessa puolilämpöisessä tilassa on laadukas keinonurmi. Tila on jaettu kahdeksi erilliseksi kentäksi tukevalla väliseinällä. Molemmille kentille on erillinen sisäänkäynti.

Koiraurheiluhalli sijaitsee Lappeenrannan pallossa, osoitteessa Tukkikatu 5.

Akatemiaa on mahdollista vuokrata omatoimiseen treenaamiseen sekä virallisia kisoja, kokeita ja tapahtumia varten. Tarvittaessa kentät voidaan yhdistää yhdeksi isoksi suorakulmion muotoiseksi tilaksi. Käytössä on myös aidattu ulkokenttä ja kesällä pieni uimapaikka ulkokentän vieressä.

Heartraiders Akatemia ilman väliseiniä

Koulutustilassa on koulutusvälineitä Pk-tottista, Tokoa ja Rally-tokoa varten. Hyppyjä, Hoopers esteitä ja jumppapalloja löytyy myös omatoimiseen harjoitteluun. Toimistosta löytyy mikro, kahvi- ja vedenkeitin ja vessoja on kaksi. Välineistö on vapaasti käytettävissä vuokrauksen ajan. Akatemialla ei ole agility esteitä joten kenttä on aina tyhjä ja pääset aloittamaan treenisi heti!

Akatemialla järjestetään tottelevaisuus- ja lajikursseja sekä valmennuksia. Kouluttajana eläintenkouluttaja EAT Nina Jäntti sekä ajoittain muita eläintenkouluttajan ammattitutkinnon suorittaneita kouluttajia.

Akatemian kurssien tarkemmat sisällöt, alkamisajankohdat ja hinnat sekä vapaat omatoimi treeniajat löytyvät helposti linkistä:

varausjärjestelmä