Heartraiders.fi

Luennot ja koulutukset

AJANKOHTAISET LUENNOT JA KOULUTUKSET

HR Akatemian koulutukset pyörivät jatkuvana! Koulutukset pidetään Akatemia hallilla osoitteessa Tukkikatu 5, Lappeenranta.
Valikosta vasemmalla kohdasta Heartraiders Akatemia löydät lisätietoa kursseista ja varausjärjestelmän.

 

ESIMERKKEJÄ PITÄMISTÄNI LUENNOISTA

Koiran lihashuolto- ja hieronta
Luennolla käsitellään lämmittelyn ja jäähdyttelyn merkitystä osana koiraurheilua. Käydään läpi koiran rakennetta ja lihaksistoa sekä opetellaan käytännössä oman koiran hierontaa ja venyttelyjä.

Koiran rakenne
Luento on laaja teoriapaketti koiran fysiikasta. Luennolla käsitellään voima-, nopeus- ja kestävyystyyppisten koirien rakenteita ja rakenteiden kuormitustekijöitä. Etu- ja takaosan kulmauksia, tavallisia nivel- ja luustovammoja sekä askellajien kuormitustekijöitä. Tavoitteena on ymmärtää oman koiran rakenteessa ilmeneviä puutteita ja lihaksiston kuormittumista.

Ymmärrä koiraasi – opi puhumaan koiraa
Luennolla käsitellään koiran elekielen kehitystä pennusta aikuiseksi ja tärkeitä kehityskausia. Rauhoittavat ja uhkaavat eleet tulevat tutuiksi. Luennon jälkeen ymmärrät koirasi elekieltä paremmin ja osaat lukea koirien välistä kommunikointia.

Koiran raakaruokinta
Luennolla käsitellään koiran ravitsemuksellisia tarpeita laajasti. Tavoitteena on että luennon jälkeen osaat analysoida koirasi nykyistä ravinnonsaantia ja korjata mahdollisia puutteita. Luento antaa hyvät valmiudet raakaruokinnan aloittamiseen.

Sujuva Arki
Luennolla saat vinkkejä miten rakentaa hyvä suhde koiraan, miten lisätä tottelevaisuutta ja ennaltaehkäistä ongelmakäytöksiä sekä mitä kaikkea koiran hyvinvointibudjetti sisältää

Koiran ongelmakäytös
Luennolla käsitellään koiran kehityskausia, hyvinvointibudjettia ja erilaisten ongelmakäytösten mahdollisia syitä. Keskustellaan koulutusmahdollisuuksista ja –menetelmistä. Koulutukseen on mahdollista lisätä käytönnön koulutusta esimerkkikoirien avulla.

Onko Sinulla jokin aihe mistä haluaisit lisätietoa?

Otan mielelläni ehdotuksia vastaan, luento voidaan myös koostaa toiveittesi mukaan. Luentojen kesto keskimäärin 2h

Heartraiders